Welkom in onze kleuterschool
Featured Video Play Icon
Video

Welkom in onze kleuterschool

Heb je interesse in onze school?
Voor rondleidingen en inschrijvingen zijn wij open tot en met 7 juli en vanaf 16 augustus, dit telkens van 9.30u tot 12.30u en van 14.30u tot 17.30u.
Iedereen is van harte welkom!
Maak telefonisch een afspraak op 050 28 85 10

Read More
Welkom
Nieuwe leerlingen

Welkom

Fijn dat je even wat…

Read More

SASK-feest

Stel 100 leerlingen de vraag: “Wat is de leukste dag van het jaar?” en gegarandeerd zal de meerderheid meteen het SASK-feest vernoemen. In SASK is het schoolfeest nu eens geen Vlaamse kermis voor ouders en grootouders, maar een dag voor en door de leerlingen, zo ergens midden in het schooljaar.

 

Het SASK-feest kent een lange traditie. Om de twee jaar trekken we naar het Brugse Concertgebouw voor een show die in de middag voor de leerlingen en ’s avonds voor de ouders opgevoerd wordt. Sinds een aantal jaren zoeken we in het tussenjaar een andere feestvariant. Zo deed in 2016 de hele school mee aan een fantastische colour run en in 2017 stonden de leerlingen op het podium van het Concertgebouw voor “Refresh”!

 

Het SASK-feest is een van de hoogtepunten van het schooljaar. Het biedt de leerlingen de kans om zich creatief te uiten en om op een podium te staan. En bovenal: het is het feest van de leerlingen. Dus: organiseren en feesten maar!

 

Bekijk hieronder de aftermovies van de voorbije drie edities!